Farfar Rolf fyllde 75 år i januari och det firade vi med en härlig resa till Mallis! Gunnel och Rolf betalade boendet, ett jättestort och fint hus med plats för oss, dom och Boulliants, och så fick vi betala flygresan själva. Jättevarmt, härliga bad, pool vid huset, lagom avstånd för att åka runt på lite sightseeing oxå! Mallorca var perfekt, dit vill jag gärna igen! Här kommer lite bilder:
Spännande att flyga igen!
Vi åkte en dag innan för det blev mycket billigare för oss. Det krånglade en del med hyrbilen, dom försökte sälja på oss extra grejer, större bil och sådär, vi fick tjata för att kolla alla skador på bilen innan vi körde iväg med den och klockan var mitt i natten när vi äntligen landade å hotellet. Hyr helst inte av OK om det går att undvika!
Här är hotellet vi sov på i Palma första natten, barnen var otroligt imponerade och tyckte att det var så fint och lyxigt! Kanske var det för att alla sängarna nästan satt ihop.Vi passade på med lite sightseeing i Palma dagen efter, innan vi skulle möta upp resten av familjen och innan vi kunde få nycklarna till huset. Det gick faktiskt bra med barnen! Det var lite svalare just den dan och lite regn och moln, så vädret var ju perfekt! Viola hjälpte till att fånga fotografen på bild oxå!Palma var en jätte-jätte-jättestor stad! Inte helt lätt att hitta i utan navigator, vilket vi iofs hade i telefonerna, men täckningen var väldigt opålitlig i stan. Stor men mysig, vi höll oss runt den stora katedralen och i skuggan i de små gränderna.
Sen åkte vi ut på landsbygden mot huset som låg i Muro. En kvart till många kuststäder, så det låg perfekt! Dock hann vi med lite bad innan vi hittade dit. Jättehärliga vågor!

Huset och poolen var perfekta!Viola fick MyLittlePony-gosedjur som hon var jätteglad över!Alla sovrummen hade eget badrum och köket var stort som ett hus, bara det!

Vi badade massor i havet oxå! Nästan varje dag tog vi en tur till kusten, ny strandvarje dag!Gunnel och Rolf återsåg Cap de Formentor, en fyr på nordöstra sidan av Mallorca, med stupande berg på alla sidor!Barnen tyckte att det var sjukt varmt och till och med Elis drack vatten frivilligt. Ändå var det säkert 5 grader svalare här än vid huset och stranden.Enligt Elis och Viola var den stora behållningen getterna som sprang omkring och tiggde runt fyren!Sjlv gillade jag utsikten bäst!Det fanns grisar på tomten intill, om man tog den kaklade trappan upp på poolhus-taket kunde man titta ner på dom. Så fort dom såg eller hörde oss kom dom travandes. Barnen tyckte det var kul att mata dom med matavfall.Men bäst var kanske poolen i alla fall.På ett ställe som vi var o käkade på en kväll hade en man gjort ett fantastiskt sandslott!Som sagt jag åker gärna tillbaka till Mallis, barnvänliga stränder med parasoll så det räcker och blir över, vackert, lätt att ta sig överallt och inte så långa avstånd med bil. Hasta la vista, Mallorca!