En hel del besök hade vi i sommar. Föräldrar, Åsa och Johan med sina barn Märta och Ida och så moster Lotta o Richard med Elsa, Gustav o Oskar. Kul och intensivt! Vi hann med Borås djurpark, Aeroseum och shopping med barnen i lekrummet på Kungsmässan.Viola, Elsa, Gustav och Oskar ville rida så det fick dom såklart. Viola tyckte det var jättekul!Viola fick köpa en räv i butiken, den var hon oxå jätteglad över. Elis valde att köpa pokemonkort istället.Roliga utflykter allihop, men det var här jag började få ont i fötterna, många promenader överallt och i samma veva ökade jag på löpningen för det gick så bra. Dom onda fötterna håller i sig ännu faktiskt. Nu har jag en ny strategi, jag ignorerar det och försöker gå som vanligt och inte snedbelasta. Har försökt med Voltaren-gel i en vecka nu, tycker att smärtan har flyttat sig istället. Hoppas det går över snart för jag vill verkligen ut o springa igen!