Oj, vilken tid det har tagit med bygget! 3-4 veckor sa byggarna, 5-6 veckor sa jag, nu är vi på…ca 9 veckor! Och det fattas lite färg i hallen och en asfaltskant vid brevlådan fortfarande. Jag höll på att gå upp i limningen där ett tag….det verkade som att det aldrig skulle bli klart, när man försökte röja upp lite så blev det som genom ett trollslag ÄNNU stökigare… några veckor såg vi knappt till byggarna alls, dom var i Polen, dom var på andra byggen och gud vet var. Men nu är det så lite kvar att det känns klart! Vi byggde garderob i hallen i helgen, bara det tog nästan 2 dagar. Jag är väldigt glad att det blev i stort sett klart innan advent som är i helgen.
Nya hallen, lägg märke till trälisten som nu sitter mellan parkett och klinkers istället för det sanslöst fula metall-listen vi hade förut:String-hyllan som var uppe i “biblioteket” förut har fått flytta ner till vardagsrummet:Nya, inbyggda trappan med cool tapet (samma som vi har i köket nu för tiden) och en liten alkov med ljus i:Och uppe har vi nu ett nytt all-rum! Det är väldigt mysigt, med ny soffa och golvvärme! Och ett hål i väggen!Trappan ner till nya rummet blev klar för en vecka sen, det var verkligen på tiden! Lite småsaker fattas, som gardiner till exempel. Men vi får ta lite i taget. Fortfarande finns det nog lite byggdamm som vi borde dammsuga bort, men som sagt…lite i taget!